hbdudu
hbdudu
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Indulás: 2006-02-20
 
 

Visit Hun Cosplay VIP

 

 

 


Kerámia rendelés:


Click Me!

Adopted from squiby

Itt a legfrissebb dolgokat tudjátok megnézni, pontosan hol kell az oldalon keresni:

 

 


2012. december. 25: Karácsonyi lap a főoldalra

 
 
 

Free TopSite

NZYANG47 PORTAL Toplistája

Toplista

Anime.wyw.hu - Anime linkek

Magyar Honlap Linkek

Magyar Művészeti Toplista

Blog

 
 
Meat Loaf Seize the Night lyrics Lyrics
Ismertető

 

 

                                           Vincent projekt

 

-Mi is ez a cím?

Az az ötletem támadt, mivel néha, ha nagyon ráérek, írok, hogy egy történetet fogok írni, amit itt az oldalon meg lehet majd tekinteni. Mégpedig ezt egy manga történetként fogom megírni. Még az is lehet, hogy majd valaki kedvet kap, és rajzolni fogja. J

 

A projekt elindítója az az ötlet, hogy lesz egy történet…  De a történethez szereplők is kellenek. Az alap szereplőt, aki majd a főszerepet kapja a történetben én megrajzoltam, ő Vincent.

Innentől kezdve érdekes a dolog!

 

Adott tehát egyetlen szereplő, akit meg lehet nézni, hogy néz ki, és ki is ő. Csak annyit róla röviden: igazából egy angyal, a Művészetek Követe. De nem csupán jó dolgokra képes, gonosz is tud lenni, és ennek az az ára, hogy hiába angyal, a démonokra jellemző füle, erőteljes szemöldöke és a kereszt a homlokán még akkor is megmarad, ha emberi formát ölt.

 

A többi szereplőt Vincent mellé bárki kitalálhatja! De nem verseny, vagy kötelező felhívás ez, csak annyi, ha valakinek van kedve, akkor alkothat egy igazán stílusos, jópofa karaktert a történethez. Persze azért ennek lesz néhány szabálya, amit lentebb meg lehet tekinteni.

 

A történethez is lehet ötleteket írni, hogy mi legyen, hogy legyen, vagy egy-egy részletet, mi legyen benne.

 

A szabályok, amik vonatkoznak a projektre:

 

Bárki küldhet be szereplőt, de vannak bizonyos feltételek:

-az első, hogy jól tudjon rajzolni, mivel nagyjából egyforma, vagy hasonló minőségű rajzokat várnék, ha lehet. Kb olyan szintű rajzokat várnék, mint amilyet Ayumi is küldött. Vagy ha nem vagy biztos benne, hogy mennyire jó a rajzod, akkor küldd el, és ha nem tettem be a szereplők közé, akkor nem találtam megfelelőnek.

-ami a rajzra vonatkozik: lehetőleg színes legyen, és jól látható a karakter. Legjobban egészalakos képnek örülnék, amin az egész karakter látható, de megfelel az is, ha legalább a derekáig megvan a karakter.

-neve mindenképpen legyen a beküldött karakternek, nem kell, hogy japán legyen, bármilyen név jöhet.

 -egy személy több karaktert is küldhet.

-a karaktereket le kell foglalni! Értem ezalatt, hogy meg kell adni, hogy a beküldött karakter ki lesz a történetben. Pl: Vincent barátja, szerelme, anyja, ellensége, stb… vagy csak egy sima karakter, akinek majd én találjak helyet.

- mielőtt nekiláttok alkotni, nézzétek meg a már meglévő szereplőket, mert ha már pl. kitettem Vincent szerelmét, akkor mégegyet nem fogok elfogadni, akkor az a karakter már elkelt.

Ahova a karaktereket be lehet küldeni:

 

                                    ms.tifa@freemail.hu

 

 

Ha megnéztem és megfelelőnek találom, akkor ki fogom tenni Vincent mellé a szereplőkhöz.

Ezután, ha meglátjátok a rajzotokat, hogy bekerült a szereplők közé, akkor küldhetitek a szereplőtök jellemét is egy kis írás formájában. Csak hogy tudjam nagyjából, hogy milyen természete van, stb. hogy majd úgy írjak róla a történetben.

 

Ennyi lenne, amit tudnotok kell a szereplőkkel kapcsolatban.

 

A  kész, elfogadott szereplők, és majd a történet is a saját oldalamon fog kint lenni, míg a tervek, és a beküldött, de jóvá nem hagyott karaktereket, és változatokat is kiteszem az Amatőr Művészek Klubjában. Mivel a projekt tervei ott fognak szerepelni. A két oldal között ez egy közös kapocs lesz.

 

Mivel mindkét oldalon szerepelni fog ez az írás, így ide mindkét linket beteszem:

                      -Saját oldalam:  //hbdudu.gportal.hu

 

                     -Amatőr Művészek Klubja: //amklub.gportal.hu

 

 

 Reklamációt, amiatt, hogy miért nem került be szereplők közé egy rajz, nem fogadok el, és senkivel nem szeretnék vitatkozni, ezt tartsátok tiszteletben. Előre is köszönöm!

 

 

             

                      Mindenkinek jó alkotást kívánok!

 

 

                          

                             Üdvözlettel: H. B. Dudu

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség