hbdudu
hbdudu
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Indulás: 2006-02-20
 
 

Visit Hun Cosplay VIP

 

 

 


Kerámia rendelés:


Click Me!

Adopted from squiby

Itt a legfrissebb dolgokat tudjátok megnézni, pontosan hol kell az oldalon keresni:

 

 


2012. december. 25: Karácsonyi lap a főoldalra

 
 
 

Free TopSite

NZYANG47 PORTAL Toplistája

Toplista

Anime.wyw.hu - Anime linkek

Magyar Honlap Linkek

Magyar Művészeti Toplista

Blog

 
 
Meat Loaf Seize the Night lyrics Lyrics
Játék leírás, ismertető

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

FF XII - Esperek

  2008.10.23. 12:29
Ismét Lona írását olvashatjátok. A képen Mateust láthatjátok a 2. Espert.

Final Fantasy XII - 2. folytatás

  2008.09.20. 15:54
Lona írásának folytatása, újabb kalandok és érdekességek. :)

Final Fantasy XII

  2008.08.30. 18:04
A legújabb rész is terítékre került, folytatásos formában. Akit érdekel egy monumentális történet, és szereti az érdekes sztorikat, annak feltétlen ajánlott. :) Író: Lona

Final Fantasy IX

  2008.04.30. 20:27
Egy újabb cikkel gazdagodott a gyűjtemény, Bloodrayne-nek köszönhetően. A legjobban eme összefoglalást ajánlom az olvasóknak:"Visszavisz a gyerekkorodba úgy, hogy közben képes vagy felnőtt fejjel átgondolni a látottakat, és ebben a rohanó világban ki ne akarna ismét gyerek lenni?"

FINAL FANTASY 8

  2008.01.06. 12:16
Bloodrayne véleményét olvashatjátok a játékról. :) Őt sikerült megfertőznöm a FF mániával. :) Még biztos vagyok benne, hogy fog cikket írni a rovatba. :)

Dirge of Cerberus - FF 7

  2007.12.03. 23:56
Végre egy avatott, férfi embert, aki jártas a Final Fantasy-k világában is horogra kerítettem, hogy meséljen kicsit az általam csak képekből ismert darabról. Az író: Cloud :)

Final Fantasy 7

  2007.05.10. 16:18
A játékról most egy másik ismerős, Bloodrayne nyilatkozik. Hogy jót-e vagy rosszat? Olvassátok el! :)

Final Fantasy 7

  2007.03.10. 17:27
Lona újabb cikkel készült, nekem ez is elnyerte a tetszésem, így kikerült ide. :) Még a végén ő lesz a cikkíróm. :) Olvassátok el, tetszeni fog! :)

Final Fantasy 8- ugyancsak Lona cikke

  2007.02.06. 16:49
Itt a következő cikk Lonától! Az elsőt olvasva szerintem ez is jó kis írás. Jó szórakozást hozzá! A Tovább-ra kattintva olvashatjátok.

FINAL FANTASY 9

  2007.02.06. 07:59
Egy barátném írt a játékról egy kis cikket. A TOVÁBB-ra kattintva olvashatjátok! :) Annyit még elárulok a cikk írója Lona.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon